Grow Cast is coming for ya

Een eigen podcast, die moet er komen. Dat wisten we eigenlijk meteen toen we de allereerste plannen voor Grow Collective bespraken. 

Een podcast die niet gaat over alle noviteiten, trends en must-go-to’s. Nee. Een podcast die gaat over ons interieurontwerpers. We helpen je stilstaan bij de weg die je al hebt afgelegd, want dat lijken we in de haast naar groter en meer soms te vergeten. We willen in gesprek met like-mindeds, maar hopen ook de meer ervaren ontwerpers te vragen naar hun journey to succes.

Kortom, je kan een persoonlijke podcast verwachten. Een die gaat over het grootste geluk, angst, extase, onzekerheid, en alle andere emoties die er soms kunnen zijn. Over wat je nodig moet hebben en waar mazzeltjes nieuwe deuren voor je openen. Over aantrekkingskracht, manifesteren en mindset. En over al dat andere waar jij het over wil hebben. Want yes, ook hier geldt; 

Laat ons weten wat jij terug wilt horen in de Grow Cast door onderstaand form in te vullen.

Zoals elders eerder genoemd. Wij zouden het enorm tof vinden als jij met jouw verhaal anderen wil inspireren. Lijkt het je leuk om bij onze Grow Cast te gast te zijn, vermeldt het in jouw bericht!