GROW COLLECTIVE

Een community voor interieurprofessionals

& interieurpofessionals to be

Een collectief, met een warme sfeer en beleving, waarin wij ons authentieke zelf zijn en jou daarmee uitnodigen om dat ook te zijn.

Wij organiseren offline meet ups met fijn gedekte tafels, interessante sprekers en een hele hoop like minded people om mee te connecten. Daarnaast hebben we de online community, zodat jij altijd jouw vragen kan stellen. 

go and
grow

MEER INFO VOLGT!


grow cast

podcast COMING SOON

online platform

vanaf 2022

DSC09768 (1)

let's introduce ourselves

Wij zijn Kelly (op links) en Eva (op rechts), twee interieurontwerpers die elkaar  kennen van interieuropleiding aan de Nia Academie. 

Allebei hebben wij daar de volledige interieuropleiding gedaan, in een hele hechte groep. Iedereen was meer dan betrokken bij elkaars werk en samen brachten we dit naar een hoger niveau.

Dat gebeurde niet alleen tijdens de lessen, maar ook zeker daarbuiten. Praktische vraagstukken over wel of niet beginnen als zzp’er, algemene voorwaardes, maar kwetsbare thema’s zoals jezelf goed genoeg vinden werden besproken.

Wat ons opviel is dat iedereen op some point tegen dezelfde vragen aanloopt, maar er geen collectief handboek bestaat waar alle antwoorden te vinden zijn. Wij voelen zeker niet ze ambitie om een collectief handboek te schrjiven, maar wel om onze krachten te bundelen.

Dat is waar Grow Collective voor staat. We hopen met fysieke bijeenkomsten mooie connecties te maken. Connecties die ook online altijd bereikbaar zijn voor jouw vragen. Zodat je verder kan groeien naar jou stip op de horizon. 

Luister komende week naar de eerste aflevering van Grow Cast en hoor meer over onze stip op de horizon!

ZIT JIJ AL IN DE GROW GRAM?

Natuurlijk volg je ons al op Instagram (toch!?), maar dat is niet waar we het hier over hebben. Grow Gram is een aparte afdeling en vind je terug op in de Telegram app, vergelijkbaar met WhatsApp. 

Bewust hebben we niet voor WhatsApp gekozen, want zelf krijgen we al de kriebels van nog een groepsapp en vinden we dit echt iets tè privé. Jou een mailtje sturen doen we soms, maar zorgt in de meeste gevallen voor eenrichtingsverkeer.

We zochten naar een manier om op laagdrempelige wijze om met elkaar in contact te komen. Niet alleen zenden, maar echt in gesprek raken en delen wat elkaar bezig houdt. 

& then the Grow Gram was born. In onze optiek ideaal want een app die mega makkelijk is, gescheiden van je persoonlijke appverkeer en optioneel op mute zodat je zelf kan bepalen wanneer je de berichten checkt. Geen reden om niet te joinen toch!?

Om de waarde van de groep te behouden, doen we een kleine screening als je erbij wilt. No worries, geen testen of bewijs. Maar een korte, persoonlijke check of je een interieurprofessional (to be) bent. Wil je erin? Het makkelijkst is om ons een DM op instagram te sturen, regelen wij de rest!

MOCKUP GROW GRAM